Головна  →  Новини  →  26 лютого 2015

6 березня в київських школах відбудеться загальноміська акція «Міжнародний день жіночої солідарності та миру»

6 березня в київських школах відбудеться загальноміська акція «Міжнародний день жіночої солідарності та миру»

За ініціативи лідерів учнівського самоврядування Києва та за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту у навчальних закладах столиці 6 березня відбудеться загальноміська акція «Міжнародний день жіночої солідарності та миру».

У рамках акції заплановано проведення тематичного заходу «Жінки України, які змінили історію», написання листів та малюнків на підтримку Надії Савченко, засвідчення глибокої шани та вдячності матерям і дружинам українських захисників Вітчизни, привітання жінок-медичних працівників і волонтерів, які рятують життя, висловлення підтримки мужнім дівчатам і жінкам, які сьогодні знаходяться на передовій і гартують перемогу в тилу. 

Так, у спеціалізованій школі № 125 5 березня о 14-00 відбудеться захід  «Жінка-Берегиня – Мати, Батьківщина» за участю мами та сестри української льотчиці Надії Савченко – Марії Іванівни та Віри Савченків.

1 березня о 16-00 у Палаці дітей та юнацтва Печерського району відбудеться захід "Серця, що мир наш бережуть и наші души окриляють".  А у спеціалізованій школі № 23 учні театрального класу підготували арт-проект «Жінки, які змінили історію».

Також ініційовано організацію весняного благодійного вернісажу силами учнів і вихованців позашкільних навчальних закладів столиці, організацію фотовиставки «Жіноча доля України».

Перейти до спискуВерсiя для друку