Головна  →  Новини  →  3 березня 2015

Відбулася зустріч учнів і педагогічного колективу СЗШ № 242 з членами громадської організації «Київська міська спілка ветеранів АТО»

Відбулася зустріч учнів і педагогічного колективу СЗШ № 242 з членами громадської організації  «Київська міська спілка ветеранів АТО»

03 березня 2015 року у СЗШ № 242 Подільського району м. Києва відбулася зустріч учнів і педагогічного колективу з членами громадської організації  «Київська міська спілка ветеранів АТО», яка створена ветеранами 12-го Батальйону територіальної оборони Києва. Діти  з ентузіазмом приєдналися до міської  акції зі  збору макулатури,  кошти від якої будуть спрямовані на допомогу учасникам АТО.

Школярі, педагоги,  адміністрація школи зустріли гостей хлібом-сіллю, привітали щирим словом. Гімн України лунав у виконанні всіх присутніх.  Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів. Прозвучали авторські вірші учнів та педагогів школи  про Україну,  зачитувались листи дітей воїнам АТО. Лунали патріотичні пісні, виконувались танцювальні композиції.

Бійцям діти подарували квіти, подарунки, теплі слова і щирі побажання повернутися з перемогою і зберегти себе для майбутнього щасливого мирного життя.

Бійці 12 батальйону територіальної оборони Києва Любенко Олександр, Коротун Олександр, Шимко Олександр звернулися зі словами щирої вдячності до учнів та колективу школи, подякували за надійний тил і віру в перемогу.   

У зустрічі також взяли участь представники Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), управління освіти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Учні, батьки, вчителі школи зібрали понад 2000 кг макулатури, кошти від реалізації якої підуть на підтримку бійців АТО.

Дорогі бійці! Ви – наша надія! Ми – ваша опора!

Перейти до спискуВерсiя для друку