Головна  →  Новини  →  3 березня 2015

VІІ – Міжнародний багатожанровий фестиваль мистецтв «ArtTalentFest - 2015»

VІІ – Міжнародний багатожанровий фестиваль мистецтв «ArtTalentFest - 2015»

З 28 лютого по 1 березня 2015 року  за підтримки управління освіти Оболонського району м. Києва та сприяння Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації  пройшов міжнародний багатожанровий фестиваль  мистецтв «ArtTalentFest - 2015».

«ArtTalentFest» - є масштабним соціальним проектом направлений на підтримку та розвиток всіх напрямків сучасного мистецтва, об»єднання та підтримку творчо-розвинутих та обдарованих виконавців та творчих колективів всіх вікових груп.

Одним із найголовніших завдань фестивалю -  є збереження та розвиток традицій народної творчості.

В VІІ Мміжнародному   багатожанровому  фестивалі  мистецтва   «ArtTalentFest - 2015»  брали участь біля 800 учасників з 15-областей України (більше 20 міст).

У складі журі  фестивалю   «ArtTalentFest-2015» - Заслужені  артисти  України,  легендарні  балетмейстери, режисери та актори – Володимир Бистряков,  Роман  Суржа,  Ірина  Шинкарук,  Олександр  Сошальский, Алла  Рубіна,  Ольга  Семешкіна,  Валерій  Коломієць,  Вадим  Сабодаш.

Програма фестивалю включала в себе 2-дні:

28.02.2015г.   Конгресс-Отель «ПУЩА»,  конгресс-холл «Сан-Марино» (вул. Юнкерова, 20, вокальний  конкурс,  конкурс інструментальних колективів та солістів)

1.03.2015г.   Центр культури та мистецтв  СБУ  (вул. Ірининська, танцювальний  конкурс  та   Гала-концерт)

Гран-ПРІ  фестивалю  отримала -  Марія Гончарук м. Київ

Перейти до спискуВерсiя для друку