Головна  →  Новини  →  12 квітня 2014

Весняна толока «Юні кияни за чисте й зелене місто»

12 квітня 2014 року о 10 годині в міському Парку Слави з ініціативиКиївської міської Ради старшокласників та лідерів районних рад старшокласників відбудеться міська толока «Юні кияни за чисте й зелене місто», яка пройде в рамках весняного двомісячника з благоустрою столиці.

Заходи з прибирання й благоустрою рідного міста вже стали традиційними в діяльності Учнівської ліги Києва. Зокрема, у жовтні минулого року напередодні святкування річниці визволення України й Києва від фашистських загарбників лідери прибирали опале листя й розчищали доріжки в Парку Слави.

Цього разу старшокласники впорядковуватимуть територію парку біля Вічного вогню. Захід буде проведено в рамках щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та проекту «Київ – місто моє, мені в ньому жити, мені його створювати», постійними учасниками якого є лідери Учнівської ліги столиці.

Цього дня в місті також відбудуться районні заходи з прибирання парків, скверів, місць відпочинку киян за участю лідерів районних рад учнівського самоврядування та старшокласників.

Перейти до спискуВерсiя для друку