Головна  →  Новини районів  →  28 лютого 2015

Семінар-практикум для інструкторів з фізичного виховання відбувся в Голосіївському районі

Семінар-практикум для інструкторів з фізичного виховання відбувся в Голосіївському районі

27 лютого 2015 року в дошкільного навчального закладу № 196 (директор Безпала Світлана Миколаївна) відбувся районний семінар-практикум для інструкторів з фізичного виховання на тему: «Техніка виконання рухових дій – процес формування рухових навичок».

 У семінарі-практикумі брали участь 35 дошкільних навчальних закладів. Учасникам семінару-практикуму в теоретичній частині для перегляду були запропоновані: презентація «Рухова активність – складова фізкультурно-оздоровчої роботи з дошкільниками», надані методичні рекомендації щодо активізації рухової діяльності дошкільників як необхідності сьогодення. Практична частина семінару- практикуму включала перегляд організованих форм роботи з дітьми: домінантне заняття з дітьми п’ятого року життя «Веселі моряки», комплекс загальнорозвиваючих вправ з глайдінгу з дітьми шостого року життя. Інструктори з фізичної культури були ознайомлені з методикою проведення медико-педагогічного контролю фізкультурного заняття. 

Інструктор з фізичної культури Чумак Тетяна Євгенівна провела з учасниками семінару-практикуму майстер-клас: "Глайдінг – фітнес на тарілках".  

 

Перейти до спискуВерсiя для друку