Головна  →  Новини  →  5 березня 2015

Зустріч учнівської молоді з учасниками бойових дій в районах проведення АТО

Зустріч учнівської молоді  з учасниками бойових дій в районах проведення АТО

Споглядаючи історію України, бачимо на всіх її сторінках яскраві ілюстрації жіночого героїзму. Упродовж усієї багатовікової нашої історії можемо побачити величні постаті жінок героїчного духу, які захоплювали сучасників, прославляли наш народ та служили надихаючими прикладами для наступних поколінь. Напередодні Міжнародного дня жіночої солідарності та миру, 05 березня 2015 року у спеціалізованій школі № 304 відбулась зустріч учнівської молоді з учасниками бойових дій в районах проведення антитерористичної операції на сході України. Учні та педагоги  засвідчити глибоку шану і вдячність матерям і дружинам українських захисників, жінкам медичним працівникам, волонтерам, які рятують життя, висловити підтримку мужнім дівчатам і жінкам, які сьогодні знаходяться на передовій та гартують перемогу в тилу.

«Сучасна молодь не лише знає свою історію, а сьогодні вона творить її. Запрошені гості не на багато старші за учнів, а вже встигли побувати на війні та побачити смерть. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі патріоти України. Саме такими хочеться бачити наших учнів і саме про таку сильну і незалежну Україну мріє кожен із нас», з вітальним словом до присутніх звернулася директор СШ № 304 Ганна Шуть.

Учні талановито вітали гостей. Так, танцювальний колектив спеціалізованої школи № 304 підготував «Танок-каравай», учні 8-го класу виконали пісню «Повертайся живим» та продекламували вірші патріотичного спрямування.

Бійці поділилися з учнями спогадами і своїм прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це.

Саме заходи такого спрямування допомогають дітям на прикладі своїх краян побачити, що «патріот» - це не просто слово, а також навчитися шанобливому ставленню до Батьківщини, відчути гордість за захисників Вітчизни.

Розповіді воїнів АТО пройшли крізь серця всіх присутніх. Наприкінці зустрічі учні подарували гостям малюнки та власноруч виготовлені обереги, де діти висловили вдячність героям, які захищають свободу та незалежність нашої країни та побажали бійцям здоров’я, удачі, щастя, мирного неба над головою та найшвидшого повернення додому живими і здоровими.

Перейти до спискуВерсiя для друку