Головна  →  Новини районів  →  17 березня 2015

Пізнаємо Європу ближче

Пізнаємо Європу ближче

14-15 березня у кінотеатрі «Київ» відбувся благодійний кінопоказ  кращих фільмів Данії «Пізнаємо Європу ближче»  для дітей пільгових категорій у рамках  кінофестивалю «Крила». До перегляду були запрошені  250 дітей разом з батьками , які переїхали до Києва  із зони проведення антитерористичної операції, районів Донецької та Луганської областей та АР Крим, а тепер навчаються в школах міста Києва.

У програмі кінофестивалю передбачені зустрічі учнів шкіл з представниками Посольств європейських держав в Україні, проведення круглого столу з представниками європейських інституцій про права дітей, інтелектуальні конкурси, обговорення фільмів.

У травні до Дня Європи  у рамках фестивалю відбудеться показ європейських фільмів-переможців та кращих українських фільмів під гаслом «Україна це Європа».

На благодійні кіносеанси будуть запрошені діти-сироти, діти з малозабезпечених, багатодітних сімей, пільгових категорій, діти учасників антитерористичної операції , переселені із Донецької, Луганської областей, АР Крим.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку