Головна  →  Новини районів  →  19 березня 2015

У столичному ліцеї № 38 старший інспектор з особливих доручень Олександр Ковалевський провів навчання з безпеки дорожнього руху

У столичному ліцеї № 38 старший інспектор з особливих доручень Олександр Ковалевський провів навчання з безпеки дорожнього руху

 За два місяці нинішнього року на автошляхах столиці за участю дітей скоєно 10 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 12 неповнолітніх було травмовано (з них 7 пішоходів). Більшість таких ДТП сталося через порушення водіями Правил дорожнього руху. З вини дітей сталася лише одна дорожньо-транспортна пригода.

Столична Державтоінспекція постійно проводить профілактичні заходи для неповнолітніх, інспектори ДАІ щомісяця спілкуються з дітьми, проводять  роз’яснювальні бесіди.

Так і цього року напередодні весняних канікул у столичному ліцеї № 38 старший інспектор з особливих доручень Олександр Ковалевський провів навчання з безпеки дорожнього руху.

На думку правоохоронців, такі методи допомагають покращити рівень культури і безпеки на дорогах. "Якщо дитину змалечку привчати до чіткого виконання Правил дорожнього руху,  у майбутньому вона не стане правопорушником, - стверджують фахівці.

Тому Державтоінспекція Києва звертається до водіїв з проханням бути пильними та обережними під час керуванням транспортними засобами. Не забувайте, що на вулицях діти! Дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість.

Пам'ятайте! Від кожного з нас залежить здоров'я і життя наших дітей!

Джерело: udai-kiev.gov.ua

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку