Головна  →  Новини  →  10 квітня 2014

Секційне засідання ради старшокласників у Голосіївському районі

07 квітня 2014 року в спеціалізованій школі № 85 із поглибленим вивченням англійської мови міста Києва  в рамках міської квітневої конференції старшокласників  «Молодіжний рух столиці: спектр діяльності і перспективи співпраці» відбулось секційне засідання ради старшокласників Голосіївського району «Співпраця ради старшокласників з молодіжними громадськими організаціями як один із шляхів розвитку лідерського руху».

Під час засідання Антон Яскевич, колишній кошовий скарбник київського коша, ознайомив старшокласників з історією виникнення Національної скаутської організації «Пласт», із засадами її роботи, із відгуками відомих людей про реалізацію проектів громадської організації. Також лідери дізналися про програму виживання, супротиву та ухилення в умовах складних життєвих ситуацій. Цією інформацією поділилися з учнями Анна Шапошнікова, старший викладач Інституту педагогіки та психології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

На засідання завітали гості: головний спеціаліст відділу позашкільної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту міста Києва Валентина Гордієнко та координатор Київської міської ради старшокласників Олександра Долгова.

Перейти до спискуВерсiя для друку