Головна  →  Новини  →  20 березня 2015

Міжнародний фешн-фестиваль дизайнерів одягу для дітей «The best Baby fashion design» та конкурс юних моделей «Super Baby Fashion model 2015»

Міжнародний фешн-фестиваль дизайнерів одягу для дітей «The best Baby fashion design» та конкурс юних моделей «Super Baby Fashion model 2015»

За підтримки Департаменту освіти і науки, молоді і спорту Київської міської державної адміністрації 19 березня 2015 року, в рамках XIX Міжнародного форуму товарів та послуг для дітей, пройшов Міжнародний фешн-фестиваль дизайнерів одягу для дітей «The best Baby fashion design» та конкурс юних моделей «Super Baby Fashion model 2015». На фестивалі свої ідеї і досягнення у дизайні одягу для дітей представили: студенти Київського національного університету технологій і дизайну; зразкового Художнього колективу, театру моди «Ангел»; зразкового художнього колективу, студії «Індустрія моди» БДЮТ Голосіївського району міста Києва, Імідж-центру «Ольга» місто Кіровоград; модельної студії «Age of beauty» місто Полтава; юна дизайнер Мистецької фундації, шоу-театру «Ера творчості» Надія Понова. Оцінювали дитячі колекції одягу в номінаціях «Прет-а-порте» та «Авангард» почесні члени журі у складі:

 

  • Мельника Ігоря Анатолійовича - генеральний директор виставкової компанії «АККО Інтернешнл»;
  • Уваркіної Галини Михайлівни - організатор Всеукраїнського фестивалю «Здоров’я, стиль, мода», заслужений працівник культури України;
  • Лісімової Лідіії Григорівни - почесний президент Міжнародної громадської організації « Жінка ІІІ тисячоліття" та Міжнародного дитячого фестивалю "Світ талантів»;
  • Мерінової Оксани Володимирівни - заступник голови об’єднання батьків-школярів міста Києва, голова об’єднання батьків-школярів Дніпровського району міста Києва;
  • Олени Захарченко – дизайнер, власниця торгової марки «Пишна краса»;
  • Альони Войно-Данчишеної – дизайнер;
  • Деміхової Людмили Іллівни, власник торгової марки шкільного вбрання «Мілана»;
  •  представників торгової марки «Loma kids», Туреччина.

   Форум Baby Expo – це унікальний міжнародний проект, що представляє можливість формування пропозиції товарів та послуг для дітей, адже в дитинстві виховує і формулює особистість все: родина і навчальний заклад, одяг і взуття, іграшки і книжки. Манери і естетика зовнішнього вигляду дитини – це якісний і відповідно підібраний повсякденний одяг, святкове вбрання. Саме з метою представлення асортименту якісного дитячого одягу Вітчизняного виробника, на фестивалі було представлене дефіле колекцій прет-а-порте Українських торгових марок: шкільної форми «Мілана», верхнього одягу і шкільної форми «Lakshmi mix», шкільної форми «Мрія є», повсякденного одягу і шкільного вбрання «КОТЕ».

 В номінації «Авангард» кубками гран-прі фестивалю були нагороджені колекції: «Київська красуня», «Антиподи», «Україна». В номінації «Прет-а-порте» 1 місце отримала колекція «Маруся», дві дизайнерські колекції починаючих дизайнерів «Rainbow fantasy» та «Наївна Марія» відзначили першими преміями. 27 юних моделей віком від 5 до 16 років відзначили медалями і кубками учасника конкурсу «Super Baby Fashion model 2015».

            Дитинство формує особистість, майбутню професію. Легко зробити вибір впевненим, тим дітям, які розуміють значення своєї особистості, у душах яких – краса і любов до життя, повага до родини і Батьківщини, прагнення бути потрібними, і досягти високої мети. Вдячність організаторам «Baby expo» компанії «АККО Інтернешнл» за чотири яскраві дні дитинства в столиці України, сповнені любові і турботи про підростаюче покоління. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку