Головна  →  Новини  →  24 березня 2015

Відкриття IV (фінального) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

Відкриття IV (фінального) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

Вісімнадцять років тому м. Київ приймав учасників IV (фінального) етапу Першої Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки. Погостювавши за цей час у різних регіонах України, олімпіада цього року знову повернулася до столиці. Місцем проведення є спеціалізована школа-інтернат № 14 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу м. Києва (директор Т.А.Манько). Проведення олімпіади стало можливим завдяки зусиллям керівників загальноосвітніх навчальних закладів столиці за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА та фінансовій підтримці представництва компанії«htc» в Україні, культурну програму забезпечує колектив Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Сьогодні, 23 березня 2015 року, 79 кращих знавців такої важливої в сучасному житті науки, як економіка, були запрошені на відкриття IV етапу олімпіади. Для гостей радо відкрив двері економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, один з перших в Україні вищих навчальних закладів, де було започатковано викладання економічних наук.

З вітальним словом перед присутніми виступив голова журі, декан економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат державної премії України в галузі науки і техніка, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України В.Д.Базилевич. Побажали учням перемог також головний спеціаліст Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради О. В. Батечко, Андрій Шукевич, директора з продажу HTC у Центральній, Східній Європі та Україні, О.М.Бурлака, методист Інституту інноваційних технологій і змісту освіти та Г.С.Сазоненко, директор Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Командам та членам журі дарували свої хореографічні мистецькі номери студенти КНУ імені Тараса Шевченка.

Попереду – три напружені дні роботи, незабутні екскурсії по м. Києву та перегляд вистави в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка. Тож побажаємо учням і керівникам команд приємних вражень від перебування в м. Києві.

Успіхів вам у змаганнях, дорогі учасники олімпіади!

Програма IV (фінального) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

Фотогалерея IV (фінального) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

Перейти до спискуВерсiя для друку