Головна  →  Новини  →  10 квітня 2014

Секційне засідання квітневої конференції старшокласників в Деснянському районі

Секційне засідання квітневої конференції старшокласників в Деснянському районі

Навчально-виховна робота у кожному навчальному закладі Деснянського району здійснюється у різних напрямах. Одним із найважливіших є патріотичне виховання, в якому активно працює Рада лідерів учнівського самоврядування Деснянського району. Патріотичне виховання учнів є також одним із пріоритетних напрямів у діяльності Всеукраїнської громадської козацької дитячої організації «Дніпровська Січ» гімназії № 283 Деснянського району.

9 квітня у гостинній залі гімназії № 283 було проведено секційне засідання міської конференції „Від молодіжного лідерства до громадянського суспільства” Ради лідерів Деснянського району та Ради самоврядування гімназії № 283. На конференції були присутні почесні гості: начальник відділу позашкільної освіти та виховання Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Собчук Вікторія Василівна, директор Центру дитячої та юнацької творчості Деснянського району Кібардіна Наталія Петрівна, заступник директора з виховної роботи гімназії № 283 Швед Марія Анатоліївна, методист Київського Палацу дітей та юнацтва, координатор Київської міської ради старшокласників Долгова Олександра Валеріївна.

З метою вдосконалення та урізноманітнення форм та методів роботи серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів району, рада лідерів Деснянського району та представники Ради самоврядування гімназії № 283 вирішили об’єднати свої зусилля і створити проект, який би став вдалим результатом такої співпраці.

Рішеннями конференції стало запровадження проекту «Честь. Гідність. Звитяга», створеного спільними зусиллями ради лідерів Деснянського району та ради самоврядування гімназії № 283. Сподіваємось, що подальша співпраця у напрямку патріотичного виховання буде плідною і принесе очікувані результати.

Перейти до спискуВерсiя для друку