Головна  →  Новини  →  11 квітня 2014

У Києві відбувся фінал гри серед команд КВН ЮІР

Цього року у київському фіналі взяли участь команди веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху Солом`янського, Святошинського та Печерського районів міста. Гостинно прийняла учасників гри Національна академія внутрішніх справ, де за допомогою конкурсів визначалися кращі з кращих. Перший конкурс – це традиційне привітання. Так гравці мали змогу представити свій загін юних інспекторів руху. У наступному етапі під назвою «DAI News», учасники команд у ролі ведучих представляли жартівливий випуск новин на задану тематику. В останньому завданні, команди юних інспекторів повинні були представити музичні гумористичні номери, що мали розкривати тему дотримання правил дорожнього руху.

Завдання були не з легких - окрім оригінальності жартів та повного розкриття теми, виступ учасників мав бути коротким - не більше 5-10 хвилин, інакше суворе журі знімало бали за перевищення ліміту. Але усі команди з цим успішно впоралися. Коли ж настав час підбивати підсумки та визначити переможця, перед компетентним журі у складі представників Департаменту освіти і науки, молоді та спорту (КМДА), співробітників УДАІ м. Києва, редакторів програм національного телевізійного чемпіонату КВН та почесних гостей постало нелегке завдання обрати переможців. Порадившись, було вирішено, що найкращий виступ підготував загін ЮІР «Банзай» Святошинського району, який і став переможцем. З невеликим відривом, друге місце зайняла команда «60 Limit» Солом`янського району, а третє - місце присуджене команді «Креатиффф» Печерського району. Після оголошення результатів, усіх учасників гри нагородили грамотами та цінними призами.

Присутні на грі дорослі і діти не лише отримали масу позитивних емоцій, а й насміялися від душі. Тепер загін юних інспекторів руху Святошинського району готується позмагатися за першість КВН ЮІР разом з командами-переможцями інших регіонів України.

За інформацією УДАІ м. Києва

(текст Леоніда Кальченко)

Перейти до спискуВерсiя для друку