Головна  →  Новини  →  30 березня 2015

Навчально-тренувальний збір гуртківців Міжнародного центру дитячо-юнацького туризму міста Києва

Навчально-тренувальний збір гуртківців Міжнародного центру дитячо-юнацького туризму міста Києва

Під час весняних канікул на туристсько-екскурсійній базі «Юний турист» проходить навчально-тренувальний збір гуртківців Міжнародного центру дитячо-юнацького туризму міста Києва.

Метою збору є оздоровлення учнівської молоді, обмін досвідом у спортивному туризмі, краєзнавстві та спортивному орієнтуванні, підготовка до найближчих змагань та конкурсів.

Вихованці відвідують учбові заняття та змагання з техніки пішохідного туризму, спортивного орієнтування, беруть участь у  вікторинах та  конкурсах, що проходять  у парку Феофанія, який є не лише  місцем для тренувань, але й цінним історичним пам'ятником, центром духовного життя українського народу. Здавна парк Феофанія вважався однією з найкращих природних зон для оздоровлення організму і зміцнення душевних сил. Цьому сприяє цілюще повітря та  позитивна енергетика, якою буквально пронизана ця місцевість.

Педагоги, які працюють з дітьми спрямовують свою діяльність на розвиток фізичних здібностей, пізнавальної активності та залучення молоді до здорового способу життя.

З кожним роком такі збори є більш масовими та цікавими.

Перейти до спискуВерсiя для друку