Головна  →  Новини районів  →  31 березня 2015

У ЗНЗ №225 відбувся семінар-практикум «Впровадження психолого-педагогічних експериментів у середовищі навчального закладу»

У ЗНЗ №225 відбувся семінар-практикум «Впровадження психолого-педагогічних експериментів у середовищі навчального закладу»

У рамках Всеукраїнських проектів «Хмарні сервіси в освіті» та «Розумна дитина» пройшов семінар-практикум для педагогічних працівників.

На семінарі-практикумі виступили з доповідями:

–      Литвинова Світлана Григорівна, директор методичного центру інформаційних технологій в освіті, з темою «Хмаро орієнтоване навчальне середовище як чинник розвитку інноваційної школи».

–      Безверха Людмила Володимирівна, заступник директора з НВР школи № 225, з темою «Формування освітнього середовища в рамках впровадження психолого-педагогічного експерименту «Хмаро орієнтоване навчальне середовище  загальноосвітнього  навчального закладу». 

–      Родіна Наталія Василівна, вчитель початкових класів, з темою «Реалізація програми дослідно-експериментальної роботи за темою «Розумники».

–      Глуховська Алла Іванівна, вчитель англійської мови, з темою «Використання на уроках англійської мови «Оffice 365» з метою  формування у учнів навчально-дослідницьких умінь   (в рамках інноваційного освітнього проекту «РОЗКВІТ»).

–      Тригуб Лариса Георгіївна, вчитель географії, з темою «Групова проектна діяльність учнів із використанням хмарних сервісів в освіті на уроках географії».

–      Рябченко Ірина Василівна, учитель хімії та біології, з темою «Використання хмарних сервісів в освіті на уроках природничого циклу».

–      Бабіч Тетяна Віталіївна, учитель образотворчого мистецтва, з темою «Застосування елементів технології «перевернутого навчання» на уроках образотворчого мистецтва із використанням хмарних сервісів».

–      Ляхова Галина Павлівна, вчитель музичного мистецтва, з темою «Можливості взаємодії вчитель-учень засобами Office 365 на уроках музичного мистецтва та художньої культури».

–      Скрипник Людмила Михайлівна, вчитель української мови та літератури, з темою «Використання «Office 365» на уроках української мови та літератури (ігрові форми і методи навчання, проектна діяльність, дистанційне навчання, підготовка до ЗНО)»

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку