Головна  →  Новини  →  12 квітня 2014

Зустріч учнівської молоді Деснянського району з моряками українського військового флоту!

Зустріч учнівської молоді Деснянського району з моряками українського військового флоту!

          11 квітня 2014 року у гостинній спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 23  Деснянського району міста Києва відбулася урочиста зустріч учнівської молоді навчального закладу з моряками українського військового флоту АР Крим, які залишилися вірні присязі.

         У заході взяли участь начальник Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Шурко Олена Василівна та військовий комісар Деснянського районного у місті Києві військового комісаріату Максимів Юрій Степанович.

         Олена Василівна звернулася до моряків українського флоту зі словами вдячності за їхню Витримку, Стійкість, Мудрість і Відданість Батьківщині.

         Юрій Степанович акцентував увагу на необхідності формування  патріотичних почуттів учнівської молоді, вироблення високого ідеалу служіння народу, готовності до героїчного подвигу в ім’я процвітання незалежної України.

Учні спеціалізованої школи № 23 підготували концертну програму для гостей, після якої моряки отримали подарунки, підготовлені працівниками Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації. А працівники школи гостинно запросили на гарячій обід, підготовлений за підтримки батьківського комітету школи.

         Сьогодні багато питань переходить з площини формальних у соціально-активні. Але, в Деснянському районі виховання підростаючого покоління на прикладах особистостей, які виявили найкращі людські риси: честь, гідність, вірність Батьківщині та українському народу завжди було і залишається основним напрямом у вихованні громадянина України.

 Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку