Головна  →  Новини  →  16 квітня 2015

ДАІ разом з юними інспекторами дорожнього руху пильнує за маленькими пішоходами

ДАІ разом з юними інспекторами дорожнього руху пильнує за маленькими пішоходами

Проблема дитячого дорожньо-транспортного травматизму, як ніколи набуває своєї актуальності навесні та влітку. Адже більшість дітей свій вільний час проводить на вулицях, без нагляду дорослих. А це нерідко призводить до дорожньо-транспортних пригод за їх участю. Аби попередити такі випадки інспектори ДАІ в навчальних закладах проводяться профілактичні бесіди з дітьми, організовують рейди. До заходів залучаються і діти, які пропагують правила дорожнього руху. 

Днями, інспектори Дарницького району разом із загоном юних інспекторів дорожнього руху, здійснювали чергування біля школи № 160.  Перед усім, метою спільного чергування було застерегти дітей від небезпеки, що підстерігає їх на дорозі. Отже, дітям, які нехтували правилами дорожнього руху і переходили дорогу у невстановленому місці, юірівці разом з інспекторами    роз’яснювали елементарні правила поведінки на дорозі, а також розповідали про наслідки таких порушень. Після завершення профілактичної бесіди дітям вручалось «Повідомлення батькам», в якому зазначено 5 основних правил поведінки зразкового пішохода.

«Збереження життя і здоров’я дітей було і залишається пріоритетом в роботі Державтоінспекції, - зазначає інспектор з профілактичної роботи  відділу ДАІ з обслуговування Дарницького району Алла Ковбаса. Сподіваємось, що такі заходи допоможуть пішоходам бути більш дисциплінованими і обачними на дорозі».

Перейти до спискуВерсiя для друку