Головна  →  Новини районів  →  16 квітня 2015

14, 15 квітня 2015 року в Деснянському районі міста Києва відбувся районний етап VІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».

14, 15 квітня 2015 року в Деснянському районі міста Києва відбувся районний етап VІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».

Тема здоров’я молодого покоління не залишає байдужим нікого. Нестандартні сценарії, яскраві костюми, спортивні та хореографічні номери створювали атмосферу свята, але питання, які висвітлювалися в виступах, в жодному разі, не були жартівливими. Зі сцени члени команд закликали до повноцінного, насиченого життя, вказували шляхи самореалізації та гармонійного розвитку особистості.

Назви команд відображали сутність виступів, лаконічно вказували на тему.

За рішенням журі місця розподілилися наступним чином:

Гран-прі      команда школи І-ІІІ ступенів № 294 «Живчик»;

І місце         команда гімназії № 283 ІІ-ІІІ ступеня «Імпульс»;

ІІ місце       команди школи І-ІІІ ступенів № 282 «Здорова нація» та школи І-ІІІ ступенів № 192 «Промінчики»;

ІІІ місце      команди спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 264 «HELLMIX» та спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 307 «Здорові танці».

У травні 2015 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться  міський етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я», на якому наш район буде представляти команда - «Живчик».

Зичимо команді успіху!

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку