Головна  →  Новини районів  →  20 квітня 2015

Змагання з плавання серед дошкільнят Дарницького району міста Києва

Змагання з плавання серед дошкільнят Дарницького району міста Києва

У квітні 2015 року на базі дошкільного навчального закладу № 809 відбувся фінал районних змагань з плавання серед дітей старшого дошкільного віку дошкільних навчальних закладів та шкіл дитячих садків  І ступеня Дарницького району.

 Ці змагання проводяться вже понад 14 років. Щовесни найкращі маленькі плавці району  мають можливість продемонструвати свої спортивні досягнення.

Важко уявити сучасний дитячий садок без басейну. Купання, плавання, ігри та розваги на воді - один з найкорисніших видів фізичних вправ. А ще уміння плавати відноситься до числа життєво необхідних навичок. Тому чим раніше привчити дитину до води, навчити плавати, тим повніше позначиться позитивний вплив плавання на розвиток всього дитячого організму. 

Приємно бачити, як хлюпочуться малюки у воді, перетворюються то у «рибок», то у «дельфінів», то у «качок». А навчившись плавати, беруть участь у змаганнях. У цьому році 4283 дівчаток та хлопчиків старшого дошкільного віку - вихованців дошкільних навчальних закладів Дарниці  взяли участь у першому етапі районних змагань.

У фінальний етап потрапили 36 найкращих учасників. Ними стали вихованці дошкільних навчальних закладів №№ 89, 126, 149, 160, 385, 809.

          За підсумками фінального етапу змагань І місце посіла команда дошкільного навчального закладу № 385, ІІ місце - команда дошкільного навчального закладу  № 126,  ІІІ місце – команда дошкільного навчального закладу  № 149.

Вітаємо переможців і бажаємо всім здоров’я!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку