Головна  →  Новини районів  →  21 квітня 2015

В столиці діти навчали дорожній грамоті батьків

В столиці діти навчали дорожній грамоті батьків

Днями, в навчально-виховному комплексі «Перша ластівка», що в Оболонському районі, першокласники для своїх батьків підготували виставу з Правил дорожнього руху. На перегляд театралізованого повчального уроку під назвою:«Знаки дорожні знай і завжди їх пам‘ятай також була запрошена інспектор ДАІ  Оболонського району Катерина Вороніна.

  «За допомогою веселої, яскравої вистави ми хотіли нагадати всім присутнім, зокрема батькам, про необхідність дотримання Правил дорожнього руху, - говорить директор навчального закладу Марія Полякова. Діти працювали над виступом два місяці. На уроках праці, першокласники  власноруч виготовляли дорожні знаки, гуртом малювали тематичні малюнки, вчили дорожню грамоту».

Під час виступу маленькі артисти співали пісні про дорожні знаки та безпечну дорогу, розповіли всім присутнім байку про ведмедя, який не дотримувався Правил дорожнього руху та зайців, які загубилися у великому місці.Отже, тематична вистава видалась незабутньою!

 Наприкінці зустрічі перед учнями виступила Катерина Вороніна, яка розповіла про основні причини автопригод за участю неповнолітніх та ще раз нагадала про важливість дотримання правил дорожнього руху. Також, на школярів очікував сюрприз – перегляд тематичних  мультфільмів, а учасники театралізованої вистави отримали ще і подарунки-книжки.

Отже, зустріч пройшла весело, цікаво та була корисною, як для дітей так і для дорослих.

 

УДАІ м. Києва

20.04.2015

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку