Головна  →  Новини  →  23 квітня 2015

Відбулися засідання атестаційної комісії ІІІ рівня Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради

Відбулися засідання атестаційної комісії ІІІ рівня Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради

       16 та 22 квітня 2015 року у Київському університеті імені Бориса Грінченка та Київському коледжі зв’язку відбулися засідання атестаційної комісії ІІІ рівня Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з атестації керівників навчальних закладів та  педагогічних працівників вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, методистів науково-методичних центрів управлінь освіти.

    Комісія атестувала на відповідність займаним посадам 226 керівників навчальних закладів міста Києва.

     Прийнято рішення про присвоєння (відповідність ) кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічних звань  406 педагогічним працівникам вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації та методистам науково-методичних центрів управлінь освіти районних в місті Києві державних адміністрацій.

     Вітаємо керівників та педагогічних працівників навчальних закладів столиці з успішною атестацією! Зичимо добра, здоров’я та успіхів у професійній діяльності. Нехай  новаторство та інноваційна діяльність столичних педагогів підвищують імідж та якість освіти Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку