Головна  →  Новини  →  22 квітня 2015

КВН ЮІР – ГРА НАЙКРАЩИХ ЗНАВЦІВ ПРАВИЛ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

КВН ЮІР – ГРА НАЙКРАЩИХ ЗНАВЦІВ ПРАВИЛ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Днями, в актовій залі навчального закладу, що в Шевченківському районі міста, відбулася друга зональна гра команд клубу веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху. На змагання прибули команди - переможці районних конкурсів: «Кураж» (Голосіївський район), «Стоп сигнал» (Оболонський район), «Вартові доріг» (Шевченківський район).

Відкриваючи змагання КВН ЮІР, начальник відділу зв’язків з громадськістю управління ДАІ міста Києва Наталя Сторожик, разом з працівниками освіти та іншими членами журі, привітала конкурсантів та зазначила, що змагання вже стали традиційними та відіграють дуже важливу роль у вихованні неповнолітніх учасників дорожнього руху, бо дозволяють вести активну пропаганду в ігровій формі серед однолітків щодо дотримання Правил дорожнього руху.

Платформою для гри, як завжди, було проведення трьох конкурсів: привітання, конкурс новин та музичне домашнє завдання. 

Цього разу, членів журі приємно вразила команда «Кураж», яка й виборола кубок Перемоги. Гравці отримали бурхливі оплески, а гості море позитивних емоцій.

Гості та вболівальники із захопленням спостерігали за виступами команд та жваво підтримували гравців. Друге ж місце на зональній грі посіла команда «Вартові доріг», а третє місце отримали конкурсанти«Стоп сигнал».

Усі команди-переможниці отримали грамоти та подарунки від організаторів заходу. Державтоінспекція щиро вітає переможців і бажає їм творчих успіхів та нових перемог! 

Наступне, третє зональне змагання серед найкращих гравців КВН ЮІР відбудеться вже на наступному тижні на території Дніпровського району Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку