Головна  →  Новини районів  →  24 квітня 2015

День відкритих дверей у ліцеї – інтернаті №23 «Кадетський корпус»

День відкритих дверей у ліцеї – інтернаті №23 «Кадетський корпус»

23.04.15 у ліцеї – інтернаті №23 «Кадетський корпус» відбувся день відкритих дверей. Ліцей знову привітно розкрив обійми для всіх бажаючих, запрошуючи  батьків майбутніх першокласників та сьогоднішніх кадетів і паняночок  поринути в світ шкільного життя. Ця традиція спонукає до тісної співпраці учнівського, батьківського та педагогічного колективів, в результаті якої наш навчальний заклад та навчально-виховний процес стають відкритими для всіх. Цього дня батьки отримали можливість зустрітися з адміністрацією ліцею, ознайомитися з приміщеннями і територією, відвідати відкриті уроки та ближче познайомитись з навчальним і виховним процесом.

Велике захоплення у шановних гостей викликали такі заходи: військовий парад «Кадети - майбутні захисники Вітчизни», концерт «Таланти твої, ліцею» та підготовлене спільними зусиллями учнівського та педагогічного колективів акція «Книгарня під відкритим небом».

Наприкінці дня батьки та гості висловлювали теплі та щирі слова подяки на адресу педагогічного колективу ліцею.

       Адміністрація та педагогічний колектив ліцею – інтернату №23 «Кадетський корпус» дякують всім, хто завітав на цю зустріч і сподіваються на подальшу співпрацю!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку