Головна  →  Новини  →  14 квітня 2014

Змагання з легкої атлетики «ЕСТАФЕТА ПОКОЛІНЬ – КУБОК ЮРІЯ ТУМАСОВА»

Змагання з легкої атлетики «ЕСТАФЕТА ПОКОЛІНЬ – КУБОК ЮРІЯ ТУМАСОВА»

У рамках реалізації стратегічної ініціативи «Здоровий киянин”   12 квітня 2014 року у манежі спортивного комплексу Республіканського вищого училища фізичної культури відбулися змагання з легкої атлетики «ЕСТАФЕТА ПОКОЛІНЬ – КУБОК ЮРІЯ ТУМАСОВА» .

У цьому році в змаганнях прийняло участь понад 120 учасників, серед яких вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл та збірні команди колективів фізичної культури галузевих профспілок м. Києва.

  Організатори змагань - Київська міська організація ФСТ «Спартак» за сприянням Київського міського відділення НОК України та Київської міської державної адміністрації.

  На парад відкриття привітати учасників прийшли:

- Вадим Костюченко – начальник управління сім’ї, молоді та спорту- заступник директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

- Юрій Тумасов - заступник голови Київської міської організації ФСТ «Спартак», Заслужений працівник фізичної культури та спорту України, суддя Всесоюзної категорії.

- Віктор Петриченко - голова Київської міської організації ФСТ «Спартак».

На церемонії відкриття змагань в присутності майбутніх чемпіонів, тренерів та гостей міста начальник управління сім’ї, молоді та спорту Вадим Костюченко висловив свою вдячність організаторам змагань та наголосив на подальшій підтримці розвитку спорту в місті Києві. 

Перейти до спискуВерсiя для друку