Головна  →  Новини  →  15 квітня 2014

Лідери районної асоціації «Старшокласник» висадили «Алею пам’яті Небесної Сотні»

Лідери районної асоціації «Старшокласник» висадили «Алею пам’яті Небесної Сотні»

Асоціація «Старшокласник» Святошинського району міста Києва існує вже рівно 15 років. За цей час вона встигла виховати не одне покоління лідерів, зробити безліч добрих справ для району та міста, а також започаткувати ті проекти, які завжди несуть у собі користь оточенню. Один з таких – висадка дерев у парках Святошинського району. Рівно два роки тому назад тогочасні лідери асоціації висаджували «Алею випускників» у парці імені Ф.Пушиної.

Та час летить, традиції залишаються. Цього року було вирішено присвятити висадку дерев історичним людям, героям країни, вірним патріотам та янголам-охоронцям нашої неньки України – Небесній Сотні. Як відомо, початок 2014 року став дійсно переломним для нашої Батьківщини. В один момент все змінилось, змінилась влада, з’явилися нові надії на світле майбутнє для наших дітей. Проте весь цей переворот коштував нашій землі тяжкої жертви – життя сотні людей, Небесної Сотні.  Тож висаджувати «Алею пам’яті Небесної Сотні» було дійсно великою честю та гордістю для святошок.

Допомогти нам визвалось комунальне об’єднання «Київзеелнбуд», яке радо допоміг нам з саджанцями дерев та всіма необхідними обладнаннями. У висадці взяли участь близько 200 учнів шкіл Святошинського району, а також усі небайдужі його жителі.

Такі справи не тільки роблять наш район кращим та чистішим, а ще об’єднують усіх його жителів в одну цілу родину. Тож об’єднуймося і робімо тим самим наш Святошинський район кращим!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку