Головна  →  Новини  →  7 травня 2015

«З вірою в серці – з вірою в перемогу!»

«З вірою в серці – з вірою в перемогу!»

Вихованці, батьківська громадськість, педагогічний колектив Київського Палацу дітей та юнацтва є постійними організаторами та учасниками національно-патріотичних, благодійних, волонтерських проектів, заходів та акцій.

Напередодні Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги та 70-ї річниці завершення Другої світової війни та відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі Палац приймає Естафету єдності, звитяги та слави в рамках національно-патріотичного проекту учнівської молоді Києва "Нам Україна вище над усе!"

До участі у патріотичній акції «З вірою в серці» 7 травня о 17.00 запрошений народний депутат України, голова комітету Верховної Ради з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської  катастрофи, голова фонду «Рідна країна» Микола Томенко, громадські діячі, представники батальйонів, учасники бойових дій, волонтери, педагоги та гуртківці Палацу.

На флагштоку Київського Палацу дітей та юнацтва здійметься національний стяг. Під час акції урочистою ходою будуть пронесені прапори, які повернулися до столиці з зони антитерористичної операції. Ці прапори разом з необхідною допомогою та дитячими листами, малюнками, оберегами в лютому 2015 року передали гуртківці Палацу в мужні руки захисників нашої Вітчизни. На кожному прапорі – щирі слова вдячності від тих, хто відстоює суверенітет на сході України.

Акція завершиться флеш-мобом вихованців творчих колективів КПДЮ «З вірою в серці». Наприкінці заходу учасники вшанують пам’ять загиблих воїнів та покладуть квіти до могили Невідомого солдата у парку Вічної слави.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку