Головна  →  Новини  →  7 травня 2015

«Салют святковий Перемоги»

«Салют святковий Перемоги»

70 річчя Перемоги – всенародне свято! Цей день віншуватимуть сиві ветерани та їх правнуки. На честь свята Палац дитячої та юнацької творчості (вул. Курська,15) провів для учнів 5-6 класів навчальних закладів району конкурс «Салют святковий Перемоги». Команди 17 шкіл, гімназій, ліцеїв Солом’янського району подали заявки на участь у конкурсі (22, 26, 43, 54, 121, 144, 149, 159, 161,173, 177, 221, 229, 279, 318, «Престиж», ТЛ НТУУ«КПІ»), який проходив 5 та 6 травня 2015 року.Почесним гостем конкурсу був головний спеціаліст Управління освіти Солом’янського району був Улянич А.В.

Активними та ерудованими проявили себе учасники команд у конкурсі з історії  Другої світової війни, звільнення України та Києва від фашистських окупантів показали знання пам’ятних місць нашої столиці. З творчим натхненням школярі створювали вітальні листівки, присвячені 70 річчю Перемоги.

Команди всіх навчальних закладів, що брали участь у конкурсі,  нагороджені грамотами Управління освіти Солом’янського району, а переможцями стали:

5 травня:                                                              6 травня:

І місце – СЗШ № 229                                 І місце – гімназія біотехнологій № 177

ІІ місце – СЗШ № 221                                ІІ місце – ліцей «Престиж»

                                                                    ІІІ місце – гімназія «Міленіум» № 318

                                                                    ІІІ місце – ТЛ НТУУ «КПІ»

Однією з умов участі у нашому конкурсі «Салют святковий Перемоги»  було написання учнями листа ветерану. Всі листи ми обов’язково передамо адресатам, у Раду ветеранів  Солом’янського району, солдатам Перемоги, захисникам нашої Батьківщини.

Журі конкурсу вдячне  дописувачам за глибоку повагу та щирість, з якою написані всі листи. Особливо хочеться  відмітити образність, сердечність, безмежну  пошану до ветеранів  в листах учнів шкіл 22, 26, 43,149, 229, гімназії 177, ліцею «Престиж». Журі вразив подарунок-оберіг та лист від учнів  221 школи.

Та найбільш зворушливим, по дитячому безпосереднім та щиросердним  журі визнало, навіть, не лист, а цілу збірку листів  п’ятикласників  школи  54.

Сподіваємось, ветерани будуть читати ваші листи із хвилюванням,  пишатимуться,  що підростає юне покоління, гідне Великої Перемоги.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку