Головна  →  Новини районів  →  7 травня 2015

Результати конкурсу «Музеєзнавець»

Результати конкурсу «Музеєзнавець»

29.04.2015 року Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району було проведено залікову гру районного конкурсу «Музеєзнавець».

Протягом квітня учнівська молодь ретельно вивчала Київський літературно – меморіальний музей Максима Рильського. Учасниками конкурсу стали десять команд загальноосвітніх навчальних закладів району – 8, 9, 20, 157, 225, 240, 245, 252, 299 та «Оболонь».

У день залікової гри, яка проходила на базі Київського літературно – меморіального музею Максима Рильського, команди виконали завдання на знання історії створення і розвитку музею, прослухали тематичні екскурсії «Дитяча література Максима Рильського» та «Київські неокласики», окремі учасники команд разом з керівниками відповідали на завдання квесту у приміщенні музею, а також на території садиби.

Одним з завдань конкурсу було створення рекламної мультимедійної презентації Київського літературно – меморіального музею Максима Рильського. За оцінкою наукових співробітників музею найкращу презентацію створила команда гімназії «Оболонь».

 За результатами роботи команд на всіх етапах переможцями конкурсу стали

  • І місце – СЗШ № 225
  • ІІ місце - СЗШ № 9
  • ІІІ місце – ліцей № 157

Вітаємо команди, що посіли призові місця, з перемогою та бажаємо всім учасникам конкурсу успіхів на наступних його етапах.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку