Головна  →  Новини районів  →  13 травня 2015

Лідери–деснянці в гостях у ветеранів

Лідери–деснянці в гостях у ветеранів

З нагоди Дня пам’яті та примирення, 8 травня 2015 року, представники Ради лідерів учнівського самоврядування Деснянського району завітали у гості до ветеранів Великої Вітчизняної війни, які проживають в Деснянському районі.

Ветерани розповідали історії про їхню відважну боротьбу з ворогом за кожний клаптик рідної землі. Лідери отримали незабутні враження від спілкування з сивими захисниками. В свою чергу ветерани були раді зустрічі та розмові з молодим поколінням.

- Кожен з нас береже в душі щиру гордість за батьків і дідів, які захищали країну, глибоку вдячність тим, хто вистояв і переміг у війні, хто віддав своє життя в ім'я миру і спокою, не доживши до сьогоднішніх днів – зазначила лідер учнівського самоврядування школи № 307 Рената Шиян.

Лідери учнівського самоврядування дякують за підтримку депутату Київради, президенту Благодійного Фонду «Незалежна Країна» Богдану Ганосі.

Ми схиляємо голови перед доблесними ветеранами. І закликаємо кожного пам’ятати їхні незгасаючі подвиги не тільки в пам’ятні дати.

Слава Переможцям!

Перейти до спискуВерсiя для друку