Головна  →  Новини  →  14 травня 2015

Мандрівна виставка «Кожен має право знати свої права»

Мандрівна виставка «Кожен має право знати свої права»

 У гімназії № 143 Оболонського району м. Києва відкрилась  мандрівна виставка «Кожен має право знати свої права» для учнівської молоді Оболонського району. Естафету виставки люб»язно передано управлінням освіти Деснянського району м. Києва.

 Виставка вже відвідала ряд міст України. В рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини»,  що проходить за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Норвезького Гельсінського Комітету мандрівну виставку відвідають  учні та вихованці навчальних закладів  Оболонського району, керівники навчальних закладів, батьківська громадськість. Експозиція виставки   складається з  25 панелей,  що містять ілюстровану та сучасну інформацію про походження прав людини,  демократію,  правову державу та зміст стандартів основних прав і свобод, людську гідність, основні ознаки прав людини, заборону дискримінації, критерії правомірності обмежень її прав.

Запропонований проект є сучасною моделлю методичного ресурсу навчання правам людини перш за все у загальноосвітніх навчальних закладах.  В рамках відкриття  виставки  відбудеться круглий стіл з лідерами учнівського самоврядування  на тему «Кожен має право знати свої права».

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку