Головна  →  Новини  →  15 травня 2015

Київські школярі - призери чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд загальноосвітніх навчальних закладів

Київські школярі - призери чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд загальноосвітніх навчальних закладів

14 травня 2015 року у Київському Палаці спорту відбувся фінал чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд загальноосвітніх навчальних закладів України.

На баскетбольне свято до столичного Палацу приїхали юнаки та дівчата з 23-х областей і міста Києва.

За нагороди змагалися команди дівчат і юнаків двох вікових категорій: 1997 і 2000 років народження.

У фінальній частині змагань місто Київ представляли дві команди юнаків: школи І-ІІІ ступенів № 275 Деснянського району  і гімназії № 315 з поглибленим вивченням іноземних мов Дарницького району, а також дві команди дівчат: середньої загальноосвітньої школи № 70 І-ІІІ ступенів Шевченківського району і гімназії № 39 І-ІІІ ступенів імені гетьмана України Богдана Хмельницького Деснянського району.

Понад дев’ять годин ігор пройшли на одному диханні. Наші команди проводили  поєдинки в напруженій і видовищній боротьбі, боролись за кожен м’яч на баскетбольному майданчику.

За результатами попередніх ігор в підгрупах до фінальної четвірки вийшла команда  школи № 275, яка в кінцевому результаті виборола почесне третє місце

Підтримати свою команду та привітати з призовим місцем на чемпіонаті з баскетболу 3х3 прийшли учні, вчителі школи на чолі з директором Антощак Оксаною Вікторівною.

Вітаємо команду призерів!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку