Головна  →  Новини  →  15 травня 2015

13 травня у школі І-ІІІ ступенів № 36 імені С.П.Корольова пройшов всеукраїнський урок євроінтеграції

13 травня у школі І-ІІІ ступенів № 36 імені С.П.Корольова пройшов всеукраїнський урок євроінтеграції

13 травня 2015 року в школі I-III ступенів № 36 імені С. П. Корольова міста Києва відбувся відкритий європейський урок з англійської мови «Європейський Союз. Україна: шлях до Європи» для учнів 9-11 класів (учитель Агєєва О. Б.). Учні Чмельова Валерія (9-А клас), Самара Віталій (11-А клас), Неживов Олександр (10-А клас) підготували есе і презентації про історію своєї країни, про країни Європи та висловили свої думки про перспективи євроінтеграції України в ЄС.

На урок були запрошені почесні гості: заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Микола Петрович Мовчан; перший секретар, заступник Посла посольства Латвійської Республіки в Україні пані Лігіта Давидова; заступник Посла з політичних питань, Повноважний Міністр Посольства Литовської Республіки в Україні пан Йонас Даніляускас, які поділилися досвідом вступу їхніх країн до ЄС, провели вікторину щодо знань про історію Латвії, Литви та Європейського Союзу.

Учні вели зацікавлену дискусію з гостями про освіту, про життя та вподобання молоді в Європейському Союзі, шляхи вступу України до ЄС.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку