Головна  →  Новини  →  19 травня 2015

20 травня 2015 року відбудеться міський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

20 травня 2015 року відбудеться міський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
Нам Україна вище над усе! 

Саме під таким гаслом 20 травня 2015 року з 10.00  відбуватиметься міський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Головним завданням гри є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції. Ці якості потрібні нам сьогодні – в період становлення та утвердження своєї державності. У змаганнях візьмуть участь 10 команд-переможців районних етапів гри «Сокіл» («Джура»).

Цьогорічна програма заходу включає такі види змагань:

-       стрільба;

-       впоряд (стройова підготовка);

-       козацька смуга перешкод;

-       «Відун» (військово-історична вікторина, інтелектуальні змагання з історії України);

-       перетягування канату;

-       «Ватра» (мистецька композиція).

За результатами змагань буде визначено команду, яка візьме участь у ІІІ (Всеукраїнському) етапі гри. (серпень 2015 року).

 

«Сокіл» («Джура») проводитиметься на території Національного університету біоресурсів і природокористування України та Еколого–природничого ліцею № 116 м. Києва (провулок Сільськогосподарський, 2).

Козацтво – гордість української нації, яке у процесі тривалого історичного розвитку було передовою силою і формою духовного об'єднання суспільства в Україні. У козацькі часи нашому народові були притаманні високий рівень шляхетності, моральності, духовності, доблесті та звитяги.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку