Головна  →  Новини  →  27 травня 2015

Київська Мала академія наук учнівської молоді – переможець Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України!

Київська Мала академія наук учнівської молоді – переможець Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України!

Київська Мала академія наук учнівської молоді – переможець Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2014-2015 навчальному році!

Саме такою радісною звісткою розпочалася традиційна Підсумкова сесія учнів Київської МАН за результатами навчального року, яка відбулася 26.05.2015 р. у Великій конференц-залі Національної академії наук України за участі почесних гостей – представників академічної та освітньої спільноти.

Здобутки Київської МАН вагомі: більш ніж 7000 школярів Києва залучені до науково-дослідницької діяльності, 3854 роботи були подані на ІІ (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту, 1351 школяр став переможцем цих інтелектуальних змагань, а 63 найкращих із них боролися за перемогу на заключному ІІІ Всеукраїнському етапі – і стали найкращими в командному заліку!

Всі переможці (а їх – 45) та їх наукові керівники отримали Подяки від Президії НАН України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту м. Києва, а також щирі вітання та гарячі оплески на нашому святі.

За результатами проведення ІІ етапу конкурсу нагороди отримали також Управління освіти Солом'янського, Святошинського, Шевченківського та Голосіївського районів, найкращі наукові товариства учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Перейти до спискуВерсiя для друку