Головна  →  Новини  →  24 травня 2015

Родина Президента взяла участь у заходах до 80-річчя Київського палацу дітей та юнацтва

Родина Президента взяла участь у заходах до 80-річчя Київського палацу дітей та юнацтва

23 травня 2015 року Марина Порошенко разом з дітьми – Олександрою, Євгенією та Михайлом, взяла участь у гала-концерті «Палац! Родина! Україна! – єднаймося!», присвяченому 80-річчю Київського палацу дітей та юнацтва.

В урочистостях взяли участь делегації позашкільних навчальних закладів з Франції, Грузії та Білорусії, ветерани Палацу та його випускники, учні та їх батьки. До програми гала-концерту було включено кращі номери художніх колективів, які ввійшли до золотого фонду Палацу. Вперше на сцені у вирі мистецтва об’єдналися випускники різних поколінь та юні вихованці закладу.

Виступаючи перед присутніми Марина Порошенко зазначила: «Це місце, де багато років єднаються покоління родин. Мабуть неможливо сказати точно скільки дітей пройшло через Палац за всі ці роки. Мільйон, чи більше? Є прислів’я «що посієш, те й пожнеш»; чудовим прикладом, цього є професійний педагогічний колектив, в якому більшість викладачів - це колишні вихованці закладу.  Саме те, що ми сьогодні закладемо в душу і розум кожного маленького громадянина, ми отримаємо завтра у державі в цілому. Я від усієї душі бажаю Київському палацу дітей та юнацтва ще багато-багато років плідної роботи. А всім нам - миру, добра і любові до наших з вами дітей».

Також до гостей свята звернулася донька Президента Олександра Порошенко: «Сьогодні я маю велику радість знову опинитися у Київському палаці дітей та юнацтва, де багато років тому ми з сестрою Женею і братом Михайлом почали займатися танцями. Хоч ми не весь час займалися саме в ансамблі «Фаворит», але довга дорога починається з першого кроку, і його ми зробили саме тут. Моє дитяче захоплення з часом переросло у зайняття класичним балетом, і тому мені приємно подякувати Палацу за цю мою любов до танцю».

Родина Президента побажала дітям використовувати всі можливості для навчання і пошуку свого захоплення, а викладачам - сил і натхнення ростити нових музикантів, танцівників, науковців і багатьох інших професіоналів.

Дружини Президента вручила керівництву Палацу сертифікат на звукове обладнання для концертної зали закладу.

Перейти до спискуВерсiя для друку