Головна  →  Новини  →  29 травня 2015

Вітання Київського міського голови Віталія Кличка зі святом Останнього дзвоника

Вітання Київського міського голови Віталія Кличка зі святом Останнього дзвоника

Дорогі випускники!

Сьогодні для вас пролунає останній дзвоник, він сповістить про закінчення важливого етапу в житті кожної людини – навчання в школі. Впевнений, що школа дала вам багато знань, досвіду, у ній ви знайшли справжніх друзів, тому це свято особливе, ви його запам’ятаєте назавжди. Бажаю вам, передусім, знайти себе, зробивши правильний вибір щодо майбутнього фаху.

Сьогодні ви вступаєте в доросле життя, і саме вам у цей нелегкий, буремний час доведеться розбудовувати нашу державу, робити її успішною ї сильною.

Поруч із вами всі ці роки були вчителі, які щедро ділилися своїми знаннями, досвідом і душевним теплом. У цей світлий день скажіть їм найтепліші слова, адже для них ваша любов – чи не найвища нагорода.

 Шановні вчителі, спасибі вам за високу фахову майстерність, доброту й терпіння! Ваша праця дуже важлива, бо ви виховуєте найдорожче – наших дітей.

Шановні батьки, кожен з вас у цей день сповнений особливою, світлою вірою у свою дитину і її майбутнє. Хай справдяться ваші найсміливіші сподівання! Хай ваші родини будуть щасливими!

Усім школярам бажаю світлого й сонячного літа, гарного відпочинку, цікавих подорожей! Хай ці теплі місяці подарують вам нових друзів, неймовірні відкриття і гарний настрій!

З повагою                                                                                               Віталій Кличко

Перейти до спискуВерсiя для друку