Головна  →  Новини  →  29 травня 2015

Вітання Міністра освіти і науки України Сергія Квіта зі Святом останнього дзвоника

Вітання Міністра освіти і науки України Сергія Квіта зі Святом останнього дзвоника
Дорогі випускники, школярі, вчителі!

Щиро вітаю всіх зі Святом останнього дзвоника!

Шановні випускники! Перше слово до вас, бо Свято останнього дзвоника дає вам старт у доросле життя, де перед вами складний і відповідальний крок – обрати фах  і стати професіоналом, гідним громадянином України.

Більшість з вас продовжить навчання далі, стане студентами, і переживе ще чимало чудових хвилин у стінах інших навчальних закладів, але спогади про школу залишаться на все життя. Упевнений, що ви розпочнете своє самостійне життя так, що ваші вчителі, родина, школа будуть пишатися вами.

Майбутній успіх наших випускників багато в чому залежить від таланту учителя і його самовідданої праці.  Хочу подякувати усім вчителям за любов до наших дітей,  за їх благородну працю на благо майбутнього України. І запевняю, що Міністерство освіти і науки України докладе максимум зусиль, аби професія вчителя стала найбільш престижною та шанованою у суспільстві.

За традицією, Свято останнього дзвоника збирає не тільки головних “винуватців” урочистого заходу – школярів та випускників, а також вчителів, батьків, друзів. Вітаю вас усіх!

Навчальний рік завершується. Попереду літо, довгоочікувані канікули. Бажаю всім учням добре відпочити і набратися сил та енергії для чергових успіхів у навчанні.

Бажаю всім учням та випускникам наснаги для втілення мрій, віри і впевненості у завтрашньому дні, здоров’я і благополуччя, успіхів і досягнень у достойних справах! 

З повагою,
Міністр освіти і науки                                                               Сергій Квіт 

Перейти до спискуВерсiя для друку