Головна  →  Новини  →  3 червня 2015

Відкриття літньої табірної зміни на базі святошинських загальноосвітніх закладів

Відкриття літньої табірної зміни на базі святошинських загальноосвітніх закладів

2 червня 2015 року на базі Центру військово-патріотичного та спортивного виховання молоді «Десантник»  відбулося Свято спорту та здоров’я для малечі, присвячене Міжнародному дню захисту дітей та з нагоди відкриття літньої табірної зміни на базі святошинських загальноосвітніх закладів.

У святі брали участь понад сто п’ятдесят дітей різного віку із таборів відпочинку на базі закладів освіти №№ 235, 253, 297.

Символічним є те, що цей захід відбувався у Центрі «Десантник», бо саме цей заклад, як ніякий другий турбується про юних святошинців, впроваджуючи здоровий спосіб життя у систему виховання дітей та молоді району.

Насамперед адміністрація Центру привітала усіх присутніх з Міжнародним  днем захисту дітей та побажала підростаючому поколінню рости здоровими, добрими, талановитими.

Програма свята була насиченою та цікавою. На початку гості мали змогу переглянути показові виступи  гурту «Морська хвиля» під керівництвом Блінової  Наталії.  Це і ніжна композиція «Ангели» про материнську любов у виконанні Куріс Ілони, та Куліцької Маї, і зворушливий вальс «Я повернуся» у виконанні вихованця козацько-кадетського класу козака Шалиги Вадима та учасниці гурту Шеверун Анастасії про мрію кожного солдата повернутися з війни живим та танцювати зі своєю коханою.

А далі - найцікавіше. Діти поринули у світ захоплюючої країни  «Спортландії», маючи змогу подорожувати по різноманітним станціям, керуючись спеціальними картами: провели веселу розминку, ближче познайомились з різними видами спорту, позмагались в конкурсах та естафетах, поринути у світ лего, відчули себе справжніми фотографами, художниками, медиками.

Насправді, діти – найбільше щастя і найдорожче багатство, яким дорослі дарують свою любов, ласку, ніжність, турботу. Саме це відбулося на цьому святі.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку