Головна  →  Новини  →  4 червня 2015

У Дніпровському районі міста Києва розпочався відпочинковий період!

У Дніпровському районі міста Києва розпочався відпочинковий період!

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів та різноманітних розваг.

2 червня 2015 року у Дніпровському районі міста Києва розпочали роботу 10 дитячих таборів відпочинку, що радо зустріли веселу шкільну дітвору, з них: 9 таборів на базі загальноосвітніх навчальних закладів комунальної форми власності (№№ 30, 65, 120, 137, 148, 167, 180, 228, НВК «Домінанта») та 1 табір на базі ТОВ «Академія сучасної освіти» приватної форми власності. У зазначених закладах буде оздоровлено 828дітей району.

Ранок в таборах відпочинку розпочався гімнастикою, святковими концертами та лінійками і був осяяний радісними дитячими усмішками.

У Центрі дитячо-юнацької творчості Дніпровського району відбулося урочисте відкриття циклу святкових концертів «Територія дитинства» для дітей у таборах відпочинку.

Окрім того, з 2 червня у районі розпочали роботу 11 літніх мовних таборів: 9 на базі дитячих таборів відпочинку та 2 – у загальноосвітніх навчальних закладах (навчально-виховному комплексі № 176 (спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іспанської мови - суспільно-гуманітарна гімназія) м. Києва та гуманітарній гімназії «Гармонія»), а з 04.06.2015 розпочне роботу ще один літній мовний табір у навчально-виховному комплексі «Щастя» з поглибленим вивченням іноземних мов (Дошкільний навчальний заклад – спеціалізована школа І ступеня), де учнів не зараховано до таборів відпочинку. Діти матимуть можливість у різних ігрових формах спілкуватись іноземною мовою (англійською, німецькою, іспанською, на івриті) та застосовувати її.

Програма перебування дітей у таборах відпочинку буде насиченою – це  походи до театру, екскурсії, прогулянки на природі, цікаві та розвиваючі ігри, вікторини, спортивні змагання. У таборах відпочинку працюватимуть керівники гуртків позашкільних навчальних закладів району, забезпечуючи цікаве дозвілля дітям. Систематично будуть проводитися цікаві спортивні змагання та конкурси. Працівники їдальні частуватимуть смачними стравами.

Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року!

Перейти до спискуВерсiя для друку