Головна  →  Новини  →  4 червня 2015

Організація відпочинку у дитячих таборах з денним перебуванням на базі навчальних закладів міста Києва у червні 2015 року

Організація відпочинку у дитячих таборах з денним перебуванням  на базі навчальних закладів міста Києва у червні 2015 року

Забезпечено роботу таборів відпочинку з денним перебуванням на базі навчальних закладів територіальної громади міста.

Початок роботи табору – 2 червня, завершення роботи табору – 25 червня 2015 року. Термін перебування –18 днів; вартість путівки   – 550,62 грн. З них: харчування – 24,59 грн.; господарські витрати – 3,00 грн.; культурно-виховні заходи – 3,00 грн. в день.

Станом на 2 червня 2015 року розпочали роботу 72 табори, у них дітей – 5133. Із них 289 дітей отримають відпочинок на безоплатній основі.

Інформація про перелік навчальних закладів, де розпочали роботу дитячі табори відпочинку з денним перебуванням учнів на базі загальноосвітніх навчальних закладів.

Відпочинок на безоплатній основі отримують: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти із малозабезпечених сімей, діти з особливими освітніми потребами, які навчаються в спеціальних та інклюзивних класах, діти із сімей киян – учасників антитерористичної операції та діти із сімей загиблих (померлих) киян, які брали участь у проведенні антитерористичної операції.

Здійснено заходи щодо організації літніх мовних таборів при навчальних закладах:

  • організаційно-методичний супровід роботи літніх мовних таборів на базі таборів відпочинку з денним перебуванням при навчальних закладах;
  • залучення студентів педагогічних вузів за напрямом підготовки «романо-германська філологія» та носіїв мови на волонтерських засадах та вчителів і викладачів іноземної мови  до роботи у літніх мовних таборах на базі таборів відпочинку з денним перебуванням при навчальних закладах.

З 2 червня у 30 навчальних закладах працює літній мовний табір, у них дітей – 1616, кількість груп – 133. Мова навчання – англійська, німецька, французька, іспанська, іврит.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку