Головна  →  Новини  →  8 червня 2015

Київський відкритий фестиваль повітряних зміїв "Змієрія-2015

Київський відкритий фестиваль повітряних зміїв "Змієрія-2015

Київський відкритий фестиваль повітряних зміїв "Змієрія-2015" відбувся 6 червня в Національному музеї народної архітектури та побуту України с. Пирогів. Організували та провели фестиваль Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та Центр науково-технічної творчості молоді «Сфера» Оболонського району.

У фестивалі брали участь вихованці гуртків позашкільних, загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва та регіонів України.  Понад 50 дітей змагались у запуску зміїв різних моделей – від  міні змія до змійкового потягу.

 Під час фестивалю працювали майстер - класи з виготовлення зміїв та  планерів, кожен бажаючий мав змогу зробити свого змія та запустити його в небо.

У командній першості переможцями змагань стали вихованці Центру позашкільної освіти Святошинського району. Команда Центру науково-технічної творчості молоді "Сфера" отримала друге місце. Третє місце у команди клубу  "Дніпро"  Деснянського району міста Києва.

Команди та переможці особистого заліку були нагороджені дипломами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту відповідних ступенів та призами. Всі учасники змагань отримали свідоцтва за участь, а головне -  велике задоволення та гарний настрій.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку