Головна  →  Новини  →  16 червня 2015

Літні мовні табори у Дніпровському районі

Літні мовні табори у Дніпровському районі

У Дніпровському районі працює 12 літніх мовних таборів: 9 на базі дитячих таборів відпочинку та 3 – у загальноосвітніх навчальних закладах (навчально-виховному комплексі № 176 (спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іспанської мови - суспільно-гуманітарна гімназія) м. Києва та гуманітарній гімназії «Гармонія», навчально-виховному комплексі «Щастя» з поглибленим вивченням іноземних мов (Дошкільний навчальний заклад – спеціалізована школа І ступеня),де учнів не зараховано до таборів відпочинку з денним перебуванням на базі загальноосвітніх навчальних закладів.

Мета проекту: сприяти оволодінню учнями вміннями й навичками спілкування в усній формі відповідно до мотивів, цілей і соціальних норм мовленнєвої поведінки у типових сферах і ситуаціях. Завдання мовного табору - показати дітям інший, відмінний від шкільного стиль викладання, де акцент ставиться на практичну частину і знання, котрі можна застосувати пізніше і в інших областях.

Діти мають можливість у різних ігрових формах мовленнєвої діяльності (інтерактивні ігри, рольові ігри, театральні вистави, спортивні ігри, майстер-класи, екскурсії тощо) спілкуватись іноземною мовою (англійською, німецькою, іспанською, на івриті) та застосовувати її.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку