Головна  →  Новини  →  22 квітня 2014

Тренінг як метод особистісного розвитку молоді

Тренінг як метод особистісного розвитку молоді

17 квітня 2014 року адміністрація Економіко-правового ліцею та практичний психолог навчального закладу Єргієва Лариса Валеріївна провели для Ради лідерів учнівського самоврядування  навчальних закладів Деснянського району міста Києва психологічний тренінг «Я – лідер свого життя». Тренінг проводився в ігровій формі, що дало можливість не тільки попрацювати, а й відпочити. За цей час лідери закладів освіти  відчули, наскільки важливо бути   згуртованим  колективом, прислухатися до думки оточуючих і не бути байдужими до чужих проблем.
         «Ми власноруч будуємо своє життя, і такі тренінги та майстер-класи допомагають знайти себе, як індивідуальність. Багато людей прагнуть подолати свої комплекси, страхи та сором’язливість, а завдяки таким міні-урокам ми маємо можливість розкритися і побачити свої слабкі сторони», - ділиться своїми враженнями лідер учнівського самоврядування школи І-ІІІ ступенів № 308 Костенко Максим.

 Цей захід дав можливість зрозуміти лідерам учнівського самоврядування навчальних закладів Деснянського району міста Києва над чим слід працювати для свого саморозвитку і, звичайно, що потрібно прагнути йти вперед. Головне вірити у свої сили та працювати над собою.
         Рада лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів Деснянського району міста Києва висловлює щиру подяку адміністрації Економіко-правового ліцею та сподівається на подальшу співпрацю.

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку