Головна  →  Новини  →  18 червня 2015

Київ – молодіжна столиця

Київ – молодіжна столиця

Цього року День молоді в Києві пройде під гаслом “Молодь України за здоровий спосіб життя”.

27 червня на головній вулиці столиці презентується акція «Молодіжна столиця». В рамках акції буде організовано спортивне містечко: для молоді будуть проводитися показові виступи, майстер-класи та змагання з паркуру, велотріалу, роллер-спорту, брейк-денсу, американського футболу. Знайдеться місце і для любителів йоги. Для наймолодших гостей буде облаштовано роботу дитячого спортивного майданчика.

П’ять команд молодих художників з України  малюватимуть картину на     6 щитах на патріотичну тему "Єдина Україна", а молоді дівчата змагатимуться в конкурсі  краси кмітливості і таланту «Студміс Києва».

Буде проведено міжнародну соціальну акцію “Червона стрічка”: молоді колективи-представники країн Європи виступлять для молоді. Кожен бажаючий матиме можливість пройти тестування на ВІЛ, визначити свою групу крові.

Активісти більше 20 молодіжних та дитячих громадських організацій презентують свою діяльність в напрямку патріотичного виховання та здорового способу життя для молоді та гостей свята.

О 17.00 годині зі сцени прозвучать вітальні відео-звернення Президента України П. Порошенка, Прем'єр-міністра України А. Яценюка, звернення Київського міського голови В.Кличка, Міністра молоді та спорту України              І. Жданова, представників ООН в Україні. В рамках святкових вітань Київський міський голова В. Кличко привітає активістів громадського руху за їх роботу з підростаючим поколінням та активну громадянську позицію.

Завершиться день концертом.

Детальну програму можна завантажити тут.

Організатори: Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Міністерство молоді та спорту України, Програма розвитку ООН в Україні.

Також в десяти районах столиці відбудуться наступні заходи.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку