Головна  →  Новини  →  23 червня 2015

Заступник голови КМДА Ганна Старостенко у День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні відвідала дитячий табір відпочинку «Домінанта» Дніпровського району

Заступник голови КМДА Ганна Старостенко  у День скорботи і вшанування пам’яті  жертв війни в Україні відвідала дитячий табір відпочинку «Домінанта»  Дніпровського району

22 червня у  День скорботи і вшанування пам’яті  жертв війни в Україні заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко відвідала табір відпочинку з денним перебуванням дітей на базі навчально-виховного комплексу «Домінанта» Дніпровського району.

Ганна Старостенко разом із школярами вшанувала пам’ять тих, хто загинув у роки Другої світової війни, а також тих, хто нині на Сході України поклав своє життя, захищаючи нашу незалежність та територіальну цілісність країни; відвідала урок пам’яті «День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні» за участю ветеранів війни та шкільний музей «Бойової слави 60-ї Армії імені Івана Даниловича Черняховського»; переглянула  мультимедійні презентації робіт вихованців гуртка «Музейна справа» та юних екскурсоводів шкільного музею про героїзм українців в роки Другої світової війни, тематичну виставку в шкільній бібліотеці «Цей подвиг безсмертний».

Після проведення зустрічі Ганна Вікторівна ознайомилася з режимом роботи табору відпочинку «Домінанта»; відвідала шкільну їдальню,  де разом із дітьми скуштувала смачний обід.


Довідково 
Навчально-виховний комплекс «Домінанта»- це дошкільний навчальний заклад - спеціалізована школа І ст. - суспільно-гуманітарна гімназія - спеціалізована школа № 204 з поглибленим вивченням фізичної культури. Має потужну матеріально-технічну базу: обладнані кабінети, класні кімнати, комп'ютерні класи, просторі, світлі зали (музичні, спортивні, хореографічні зали), зимовий сад.

З метою створення умов для повноцінного відпочинку та оздоровлення дітей, забезпечення якісної освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи з дітьми під час літніх канікул у 2015 році  з 2 червня розпочав свою роботу дитячий табір відпочинку «Домінанта», на базі якого відкрито роботу мовної літньої школи. В таборі відпочиває 144 дитини.

Ранок в таборі починається з веселої музичної зарядки у вигляді флеш-мобу, а вдень на відпочиваючих школярів чекають різноманітні спортивні змагання, естафети, спортивні ігри. Щоб у дітей не залишалося жодної хвилинки для нудьги, на період роботи дитячого табору «Домінанта» працюють гуртки позашкільних навчальних закладів. До повноцінної гурткової роботи залучаються вчителі образотворчого мистецтва, трудового навчання, музики. Творчо і натхненно проходить робота в гуртках «Абетка здоров’я» та «Бісерне рукоділля». До проведення гурткової роботи залученні студенти-практиканти педагогічного університету. 

Вихованці дитячого табору «Домінанта» не лишаються байдужими до тих, хто стоїть на варті миру й береже спокій громадян України. Вони вирішили підтримати українських військовослужбовців з такою щирістю, яка притаманна тільки дитячим серцям. Діти  створювали  малюнки, писали побажання та теплі слова, адресовані військовим, які згодом передали військовослужбовцям, які виконують завдання в зоні АТО.

Цікавими ікорисними  для дітей є заняття в мовному таборі «Домінанта», які  задовольняють всі потреби сучасних дітей. Вчителі англійської мови активно використовують технічні засоби навчання у своїй роботі. Вихованці табору мають змогу переглянути мультфільми та прослухати аудіо на англійській мові. Надзвичайно яскраві враження у них викликає робота з мультимедійною дошкою. На таких заняттях  діти починають працювати більш творчо й стають упевненими в собі, а їхня мотивація для подальшого успішного вивчення іноземної мови зростає. З метою підвищення мотивації дітей, які відпочивають у дитячому таборі «Домінанта»  проводяться квести “How well do you know English”. Проведення таких заходів  сприяє вдосконаленню   мовленнєвих навичок та умінь, розширенню та поглибленню знань дітей з англійської мови.

Професіонали-кухарі дбають про якісне харчування для вихованців, частують дітей смачними обідами, випічкою та свіжими фруктами.

Перейти до спискуВерсiя для друку