Головна  →  Новини  →  23 червня 2015

День із життя пришкільного табору «Жайворонок» Святошинського району

День із життя пришкільного табору «Жайворонок» Святошинського району

У літньому таборі відпочинку «Жайворонок» з денним перебуванням дітей на базі Київської гімназії східних мов № 1 Святошинського району кожен день проходить  активно і цікаво. Ось, наприклад, сьогодні...

Зранку з  дітьми вихователі  провели  бесіди з безпеки життєдіяльності «Запобігання отруєнню. Домедична допомога при отруєннях» та «Найкращі друзі – сонце, небо і вода».

Інструктори з фізичної культури весело і завзято провели спортивні змагання «Веселі старти». Переможці - ІІІ загін отримали грамоти та призи, а всі інші учасники – позитивні емоції, бажання взяти участь в наступних спортивних заходах і здобути перемогу.

 Зацікавила вихованців табору  віртуальна фольклорна експедиція «Пісні рідного краю», в ході якої учні ознайомилися з особливостями народних пісень Київщини (традиційна музика Київщини та Полтавщини. Автентичне виконання.).

У гості до пришкільного табору завітав цирк «Аладін». Дітей розважали клоуни та силачі, багато позитивних вражень отримала малеча від виступів дресированих собачок, котиків, голубів. Атмосфера стала казковою, коли в повітрі закружляли мильні кульки.

Вихованці табори мають можливість вдосконалити знання  з англійської та китайської мови на заняттях  «Мовного табору».  

Студенти-практиканти Київського університету імені Бориса Грінченка провели конкурс каліграфії китайських ієрогліфів з вихованцями І загону. Перемогу здобула Медведь Анастасія, яка отримала грамоту та подарунок.

Естетичному вихованню дітей сприяла робота за інтересами у гуртках: «Чарівний пензлик», «Музична скринька», «Веселі нотки».

У захопливий світ країн Сходу поринули вихованці табору під час екскурсії до гімназійного « Музею сходознавства».

Вихованцям табору «Жайворонок» надзвичайно сподобались розваги дня, про що свідчили щасливі посмішки на обличчях.

Перейти до спискуВерсiя для друку