Головна  →  Новини  →  24 червня 2015

Новий тренд Київського Палацу - “PROFICAMP ”!

Новий тренд Київського Палацу - “PROFICAMP ”!

У дитячому центрі розвитку та відпочинку “PROFICAMP ” Київського Палацу дітей та юнацтва протягом двох тижнів підлітки від 12 до 15 років працювали в рамках реалізації проекту «Мій унікальний Київ».

Кожен день в центрі був присвяченим певному напряму діяльності, використовуючи ресурс освітнього простору Палацу, координатори проекту здійснювали роботу за такими напрямами: природничі науки, кераміка та гончарство, ІТ, сучасні ЗМІ.

Результати проекту «Мій унікальний Київ» були представлені під час загальної презентації. Юні гончарі створили панно «Мій унікальний Київ»; медійники виготовили газету-стіннівку «Канікули в Палаці»; блогери розробили власні тематичні сайти, присвячені мистецькому життю столиці; мікробіологи навчилися працювати з лабораторним обладнанням та провели дослід з впливу хімічних речовин на організм людини. Кожна група по-своєму творила та відкривала для себе рідне місто.   

За два тижні вихованці центру здружилися, розкрили для себе таємниці багатьох професій. Завдяки педагогам Палацу та партнерам проекту, діти познайомилися з різноманіттям напрямів творчої майстерності, інформаційних технологій, тележурналістики, видавничої справи, природничих наук, банківської справи, менеджменту підприємств роздрібної торгівлі, організації виробничого процесу на промисловому підприємстві.

До програми центру «Profi CAMP» увійшли екскурсії на підприємства – партнери проекту: ТЦ «АШАН», «UniСredit Bank», завод «Маяк». Цікаві майстер-класи були проведені представниками компанії «Nikon», студії пісочної анімації «Гра світла», ВДГО «Екологічна варта». Подарунком для всіх став «День емоцій» у дитячому місті професій «KIDSWILL» у ТРЦ «ART Mall».

Презентуючи результати проекту «Мій унікальний Київ», діти із захопленням розповідали про свої здобутки та успіхи на перших спробах у різних професіях, дякували педагогам-кураторам за можливість відкрити для себе новий цікавий світ.

Зібравшись у дружньому колі на схилах Дніпра, кожен подякував друзям за чудову зміну та висловив побажання: обов’язково зустрітися знову.      Тому дитячий центр «Profi CAMP» Київського Палацу дітей та юнацтва планує продовжити свою роботу у новому навчальному році.

До нових зустрічей!   

 

Перейти до спискуВерсiя для друку