Головна  →  Новини  →  25 червня 2015

Премія Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування

Премія Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування

Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 02.06.2015 року № 501-VII «Про внесення змін  до Постанови Верховної Ради України «Про Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування» Комітет Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму продовжує приймати клопотання про присудження Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування до  01 вересня цього року.

Відповідно до постанови Премія присуджується особам – громадянам України віком до 35 років, молодіжним та дитячим громадським організаціям Верховною Радою України. Щороку присуджується десять премій, грошова частина яких становить п’ятсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян кожна.

До клопотання додаються відомості про кандидата на здобуття Премії, його особисті досягнення або досягнення відповідної громадської організації, рішення відповідного органу виконавчої влади, органу місцевого самоврядування, громадської організації, що висуває кандидатуру.

З метою подальшого опрацювання документів (у випадку отримання грошової частини Премії) прохання кандидатам до переліку документів додавати паспортні дані, ідентифікаційний код, номери засобів зв’язку, а також електронну пошту кандидата.

Інформація щодо Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування розміщена на сайті Комітету

Перейти до спискуВерсiя для друку