Головна  →  Новини  →  25 червня 2015

Закриття зміни у пришкільних таборах Святошинського району

Закриття зміни у пришкільних таборах Святошинського району

Ось і промайнув місяць веселощів і розваг, настав час прощатись. Цей місяць тепла і палкого сонця назавжди залишиться в нашій пам’яті. Адже шкільні табори відпочинку Святошинського району - це не просто загони дітлахів, - це велика родина, в якій з’явилося багато друзів.

Звичайні дні тягнуться дуже довго, а в таборі вони минають весело і цікаво. Тут тобі і рухливі ігри, і конкурси, і змагання, і різноманітні вистави та розваги, і справжні майстер-класи, і навіть живі дракони приїздили у гості до малят.

Як же хочеться бути справжнім майстром! В цьому допомагають керівники гуртків, під керівництвом яких діти створюють художні шедеври, займаються вивченням фотосправи, навчаються бути здоровими та красивими, гарно танцюють і співають, перетворюються на конструкторів, створюючи нові моделі, вивчають іноземні мови.

Театр. Яке чарівне слово. Відразу в уяві зринає сцена, приглушене світло і передчуття чогось незвичайного.Ось і розпочалась вистава. І глядачі разом з героями поринули у пригоди. Вони співпереживали та раділи разом з ними, а щасливе закінчення - зустріли бурхливими оплесками. Театр маріонеток запросив у подорож улюбленими казками, театр «Добробут та Злагода» повторив з дітьми правила дорожнього руху, а шоу-театр «Дієз» влаштував справжню феєрію, яка складалася з ігор, конкурсів та естафет, в яких всі були переможцями. Яскраві враження залишилися після відвідування музею братів Кличків. 

Кожен день був настільки насичений різноманітними заходами, що діти навіть не встигали помічати, як він проходив і з нетерпінням чекали наступного.

Щодня поринали в світ музики, мистецтва, англійської і фізкультури,  що дало можливість наповнювати «маленьке зернятко» не тільки розвагами, а і корисними знаннями.

Для того, щоб вистачало сил на все це, меню харчування було продумано до найменших дрібниць. Особливо смачно було ласувати свіжими фруктами.

Настав останній день… Час прощатись з нашою великою родиною.

До зустрічі в наступному році!

Перейти до спискуВерсiя для друку