Головна  →  Новини  →  8 липня 2015

Проект Київського Палацу дітей та юнацтва «Я на цій землі народився»

Проект Київського Палацу дітей та юнацтва «Я на цій землі народився»

В рамках Всеукраїнської акції "7 чудес України" вихованці Київського Палацу дітей та юнацтва взяли участь у краєзнавчому проекті "Я на цій землі народився".   

Майже 80 юних киян познайомилися з пам’ятками чотирьох областей України: Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької та Івано-Франківської. Вони побували в фортецях Хотину та Кам'янець - Подільського, вивчали історію таких міст, як Тернопіль, Коломия, Хотин та Кам'янець - Подільський, Чортків, Скала - Подільська, Борщів. Під час цікавих пізнавальних зустрічей з Оксаною Леонтівною Ундерко, вчителькою історії та екскурсоводом краєзнавчого музею Скали-Подільської, Наталією Володимирівною Дорож, Олександром Дмитровичем Ющишиним, директорами шкіл, діти дізналися багато нових фактів з історії нашої країни. Валентина Григорівна Стефина познайомила учасників проекту з позашкільним навчальним закладом Скала-Подільський «Дитячий парк». Який  нагороджено відзнакою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України як заклад-новатор в номінації «Стратегії інноваційного розвитку позашкільної освіти в України». 
На згадку про ці зустрічі вихованці подарували ювілейні календарі Київського Палацу, а в музей, директором якого є Євген Михайлович Шпак, передали диски «7 чудес України», «Живі голоси», які люб’язно надав ініціатор акції " 7 чудес України"- Микола Томенко.

Перейти до спискуВерсiя для друку